GRUNNKURS

En dags kurs

Har du ingen kjennskap til forming, farging og voksing av bryn, men ønsker å starte med brynslaminering, så er dette kurset for deg.

Kunnskap og praksis gjør mester.

Grunnlaget for at en brynslaminering blir suksess, er at man har kunnskap i forming og farging av bryn, så mye av kurset vil gå ut på dette. Brynslaminering er lett å lære når det andre er på plass.
Derfor er alle våre grunnkurs fysiske.

Instruktøren vil gjøre en demo live så dere ser hvordan behandlingen utføres samtidig som hele prosessen forklares i detalj. Etter dette vil du utføre 2 behandlinger på modell med tilsyn av instruktøren. Du trenger 2 modeller, for av erfaring ser vi at med den første modellen man øver på er man veldig usikker, og trenger lang tid til å utføre behandlingen.

Allerede på modell 2, er man mye sikrere på hva man gjør og har redusert behandlingstiden drastisk. Derfor er det viktig å avslutte kurset med bekreftelsen om at «dette kan jeg, trenger bare litt praksis»

Etter Yumi Brows grunnkurs vil du være klar til å ta imot kunder. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke lar det gå for mange dager før du utfører behandlingen igjen på kunde eller en modell.

Kurset inkluderer Komplett Kit:

Yumi Brows Starter Pakk
Demo + 2 modeller

Tema vi går over er:

Etter kurset og alene i behandlingsrommet, så er vi med deg!

Du kan kontakte oss med spørsmål som lett kan dukke opp når du starter.

Vi gir deg all support du trenger!

Og alle er ikke like, heldigvis, noen trenger mer praksis, mer kursing og oppfølging! Ikke noe galt i det … derfor kan du gjenta kurset gratis så mange ganger du trenger det.

Vi er forpliktet til din suksess!
Yumi Bryn Laminering

Betingelser

Tid: 8 + timer (vi rusher ingen, dere får bruke tiden dere trenger)
Pris: 5.450kr (kurset er moms fritatt)
Inkludert i kurset er kurshefte, fingermat, drikke og kaffe

Spør oss om kurset

Våre kurs - YUMI AKADEMI

GRUNNKURS

GRUNNKURS

Yumi Lashes & Brows

MASTER KURS

Produktnøytralt

Secure Payment Method
Accepted Credit Cards
SSL secured website