GRUNNKURS

En dag gruppe kurs

Dette er en dags gruppekurs i Yumi Lashes vippeløft.
I grunnkurs, går vi grundig igjennom all informasjon du trenger å vite om Yumi Lashes teknikken, brand og standard.

Kunnskap og praksis gjør mester.

Vippeløft behandling føler vi ikke er en behandling som kan læres online. Så selv om teori er noe alle kan lese på hjemme, så er interaksjonen med en instruktør når vi går igjennom teorien, og som hjelper deg i de første behandlingene du gjør på en modell, helt avgjørende for om du får en riktig start.
Derfor er alle våre grunnkurs fysiske.

KOMPETANSE

Instruktøren vil gjøre en demo live så dere ser hvordan behandlingen utføres samtidig som hele prosessen forklares i detalj. Etter dette vil du utføre 2 behandlinger på modell med tilsyn av instruktøren. Du trenger 2 modeller, for av erfaring ser vi at med den første modellen man øver på er man veldig usikker, og trenger lang tid til å utføre behandlingen.

TEKNIKK

Allerede på modell 2, er man mye sikrere på hva man gjør og har redusert behandlingstiden drastisk. Derfor er det viktig å avslutte kurset med bekreftelsen om at «dette kan jeg, trenger bare litt praksis»

RESULTAT

Etter Yumilashes grunnkurs vil du være klar til å ta imot kunder. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke lar det gå for mange dager før du utfører behandlingen igjen på kunde eller en modell.

Kurset inkluderer Komplett Kit:

Tema vi går over er:

Etter Yumi Lashes grunnkurs vil du være klar til å ta imot kunder. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke lar det gå for mange dager før du utfører behandlingen igjen på kunde eller en modell.

Etter kurset og alene i behandlingsrommet, så er vi med deg!

Du kan kontakte oss med spørsmål som lett kan dukke opp når du starter. Vi gir deg life support!

Og alle er ikke like, heldigvis, noen trenger mer praksis, mer kursing og oppfølging! Ikke noe galt i det … derfor kan du gjenta kurset gratis så mange ganger du trenger det.

Vi er forpliktet til din suksess!

Betingelser

Tid: 8 + timer (vi rusher ingen, dere får bruke tiden dere trenger)
Pris: 6.850kr (kurset er moms fritatt)
Inkludert i kurset er kurshefte, fingermat, drikke og kaffe

Meld deg på

Våre kurs - YUMI AKADEMI

GRUNNKURS

Yumi Brows Laminering

GRUNNKURS

Yumi Lashes & Brows

MASTER KURS

Produktnøytralt

Secure Payment Method
Accepted Credit Cards
SSL secured website